Categories
My Links

« San | Sjaše kurta da uzjaši murta »

Blogovanje
vilabezkrila | 03 Jun, 2017 08:18
Treći jun...
2009 godine na današnji dan sam objavila svoj prvi post, tj. pesmu na blog.rs i time postala bloger. Sa blog.rs sam prešla na blogograd.org, a zatim na wordpress. Blog platforme sam menjala ali jedno je ostalo isto, moj nick, ime pod kojim se pojavljujem koje se toliko zalepilo za mene da me neki ljudi prepoznaju baš po nick-u. 
Vila bez krila.
Na toj prvoj blog platformi sam postovala najviše iz radoznalosti da vidim i 'čujem' koliko vrede moji stihovi. Ako vrede uopšte. Od tih dana pa do danas iza sebe imam ogroman broj objavljenih pesama u raznim zbornicima i blog knjigama. 
Na moj blog vilabezkrila.wordpress.com dolaze čitaoci sa svih strana sveta, pa se nešto mislim da mi knjiga u štampanom izdanju možda i ne treba. 
Kako god, blogovanje ima svoju specifičnu draž. 
Hvala svima koji me čitaju. Hvala puno na podršci svih ovih godina kao i na kritikama koje ste mi udelili. Kritike su učinile da se trudim više i da budem bolja. 
Voli vas sve vaša Vila bez krila.
 #
User Comments
(no subject) [Reply]
lastavica | 04 Jun, 2017 11:58

Da nije bilo bloga, ne bih čitala tvoje lepe stihove i ne bismo se upoznale. A ukoričenu knjigu najčešće radimo zbog sebe samih, iako i svi naši prijatelji vole da je imaju.

(no subject) [Reply]
krilaandjela | 21 Jun, 2017 11:48

Поѕдрав и само напред,
Бас како каже наша другарица Ластавица

Ljubav,brak i ostale katastrofe [Reply]
homescapesdecoretips.splashthat.com | 04 Februar, 2018 12:04

After will homescapes be on Android?